Total: ریال
Total: ریال
Sale!

مولتیمتر و LCR متر لوترون مدل LUTRON DM-9962SD

قیمت اصلی 250.470.000 ریال بود.قیمت فعلی 243.555.890 ریال است.

1 عدد در انبار

شناسه محصول: 506 دسته: , برچسب:
لوگو لوترون

توضیحات

مولتی متر و LCR متر لوترون مدل LUTRON DM-9962SD ساخت تایوان

مولتی متر و LCR متر لوترون LUTRON DM-9962SD برای اندازه گیری جریان مستقیم و متناوب، ولتاژ مستقیم و متناوب، مقاومت ، ظرفیت خازن ، اندوکتانس،فرکانس، دما، دیود و تداوم (پیوستگی) استفاده می شود. به منظور در نظر گرفتن ملاحظات ایمنی در حین کار، برای اندازه گیری جریان های 10 آمپر، 10 میلی آمپرو 10 میکرو آمپر فیوز داخلی تعبیه شده عمل می کند.

امکان اندازه گیری مقادیر حداقل و حداکثر و بازیابی آنها، حفظ انباشت داده ها برروی صفحه نمایش برای اکثر دامنه ها و قابلیت تغییر و انتخاب دامنه ها بطور خودکار و دستی از انواع عملکردهای متفاوت این دستگاه است.

مولتی متر و LCR متر دستی DM-9962SD دارای دیتالاگر و قابلیت ثبت داده در حافظه microSD که میتواند اطلاعات CSV استاندارد را به اکسل یا هر نرم افزار دیگر که نیاز باشد وارد کند. حداکثر میزان خطای دستگاه در هنگام ذخیره سازی آنها کمتر از یک درصد کل داده های ذخیره شده است.

ظرفیت ذخیره سازی داده ها بر روی کارت تعبیه شده از 1 GB تا 32 GB و زمان نمونه گیری این دستگاه بین 0.5 تا یک ثانیه و زمان نمونه گیری ذخیره ساز داده ها از یک تا 3600 ثانیه است امکان تنظیم زمان کوتاه نمونه گیری حتی در یک ثانیه وجود دارد ، اما تنظیم در این زمان کوتاه ممکن است موجب پاک شدن اطلاعات در حافظه شود.

قیمت lcr متر

قیمت ال سی آر متر با توجه به نکات ارائه در بالا مناسب است. این دستگاه با استفاده از یک پورت RS232 به کامپیوتر متصل و امکان انتقال و ذخیره سازی داده ها را امکان پذیر می کند. نکته قابل توجه این است که در حین تنظیم دستی دامنه باید در ابتدا زمان نمونه گیری را صفر کنید و سپس دکمه ذخیره داده ها را یک بار فشار دهید.

امپدانس ولتاز مدارها 10 مگا اهم است. میدان مغناطیسی هم با حسگرهای ویژه تعیین میدان مغناطیسی اندازه گیری ونمایش داده می شوند. تقارن دستگاه بطور اتوماتیک انجام شده و تقارن منفی نمایش داده می شود.تنظیمات آن هم بطور خودکارو سریع میسر است و بطور خودکار هم خاموش و روشن می شود.

مشخصات فنی ال سی آر متر لوترون DM-9962SD :

  • برای اندازه گیری جریان مستقیم و متناوب، ولتاژ مستقیم و متناوب، مقاومت ، ظرفیت خازن ، اندوکتانس،فرکانس، دما ، دیود و تداوم(پیوستگی)
  • دارای استاندارد IEC 1010 CAT III 1000 V
  • نمایشگر LCD با نور پس زمینه سبز
  • کارت حافظه تا 32 گیگابایت ظرفیت
  • ماکزیمم / مینیمم / HOLD مقادیر
  • محدوده اتوماتیک / دستی
  • 10 اهم امپدانس برای ولتاژ مدار
  • باتری 9 ولتی یا آداپتور 9 ولتی (DC)
  • اندازه گیری جریان با محافظ فیوز ( uA, mA, 10 Amp )
  • رزولوشن بالا / مقدار 6000 (A/D)
  • ساختار ساعت دیتا لاگر برای ثبت داده (year/ month/date/hour / minute/second)
  • مقاوم ، پوشش پلاستیک ABS ، سبک وزن
  • خاموش شدن خودکار

برند

LUTRON

لوگو لوترون

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مولتیمتر و LCR متر لوترون مدل LUTRON DM-9962SD”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *